Hooizolder Koe (1-2 personen)

'Hooizolder Koe'

De Camperhoeve beschikt ook over 2 éénkamerappartementen op ‘de Hooizolder’. Ze liggen beide op de 1e verdieping en zijn geschikt voor  1 tot 2 personen. Vanaf het balkon vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht op de Hondsbosche Zeewering met daarachter het nieuwe Hondsbossche Strand. Aan de zijkant van het gebouw is ook nog een terras dat door beide studio’s gebruikt kan worden.

De appartementen zijn ingericht met een keuken die is voorzien van een koelkastje, 4 pits kookplaat, vaatwasser en een oventje. Er staan 2 eenpersoons bedden (0.90 x 2.00). Verder heeft elk eenkamerappartement  een eigen moderne badkamer welke is voorzien van toilet, badmeubel en een ruime inloop douche. De vloerverwarming en handdoekenradiator maken de ruimte behaaglijk en snel droog. Elk appartement heeft een eigen balkon om 's avonds van de zonsondergang te kunnen genieten.

Deze twee moderne eenkamerappartementen zijn dagelijks te reserveren, dus ook uitermate geschikt voor passerende wandelaars  en fietsers. Minimum verblijfsduur 2 nachten. huisdieren zijn niet toegestaan in dit appartement.

 

Algemene informatie

De ‘Hooizolder’ is het gehele jaar open.

U heeft er beschikking over wifi.

Roken is helaas niet toegestaan in het appartement en op het balkon.

Overweegt u om eens bij ons te verblijven? Bekijk dan op de beschikbaarheidskalender welke periodes beschikbaar zijn of stuur ons een vrijblijvende boekingsaanvraag via dit contactformulier.