Dors (1-6 personen)

'De Dors’

'De Dors' is een heerlijk appartement voorzien van vloerverwarming, moderne keuken en luxe badkamer. In de ‘Dors’ zijn op de tweede verdieping drie 2-persoons slaapkamers. Voor mensen die slecht er been zijn is er evt. slaapgelegenheid voor twee personen op de slaapbank die zich in de woonkamer bevindt. Vanuit de gezellige woonkamer heeft u een fantastisch uitzicht op de Hargerpolder met zijn karakteristieke windmolen, Hondsbossche Zeewering. De prachtige, kleurrijke steeds veranderen wolkenpartijen die dit mooie gebied passeren, maken elk schilderij overbodig. De openslaande deur in de woonkamer biedt toegang tot het bijbehorende terras.

Algemene informatie

De 'Dors' is het gehele jaar open. U heeft er beschikking over wifi.

De Camperhoeve is een fijne plek om rustig bij te komen van de dagelijkse beslommeringen en perfect gelegen in het prachtige natuurgebied 'de Putten' in de  ‘vereenigde Harger- en Pettemerpolder’. Natuurlijk staat het u vrij om kennis te komen maken met onze dieren. Misschien bent u wel zo bevoorrecht om de geboorte van een lammetje te mogen meemaken.

Als u alleen komt voor de rust en stilte van de mooie omgeving en wilt genieten van het weidse uitzicht of eens met de verrekijker op pad wilt om ganzen, kievieten, plevieren en grutto’s te spotten bent u bij ons ook zeker aan het goeie adres! 

De Camperhoeve is een prima uitvalsbasis om activiteiten in de omgeving te ondernemen.

Onze boerderij bevindt zich dicht bij de zee en op loop- of fietsafstand van bos, strand, en duinen. U verblijft dan in een gebied waar zich niet alleen de hoogste en breedste duinen van Nederland bevinden, maar ook de mooiste stranden en uitgestrekte bossen. In het dorpscentrum van Groet, 2 km van hier, vindt u een bakker, kleine supermarkt en fietsenwinkel. Verder zijn er een vijftal restaurants dichtbij waar u heerlijk kunt eten of van het terras gebruik kunt maken.

De ‘Camperhoeve’ biedt voor ieder wat wils, maar is vooral een heerlijke plek om te zijn.

In overleg met ons is er het soms mogelijkheid om uw hond mee te brengen (alleen in Appartement de Dors). Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Roken is helaas niet toegestaan in onze appartementen.

Overweegt u om eens bij ons te verblijven? Bekijk dan op de boekingskalender welke periodes beschikbaar zijn of stuur ons een vrijblijvende boekingsaanvraag via dit contactformulier.