Reserveren       

Bij een definitieve reservering ontvangt u van ons een huurbevestiging waarvan wij een door u ondertekend exemplaar retour ontvangen. De aanbetaling van de totale huursom dient binnen een week na ondertekening door u op onze bankrekening te zijn overgemaakt. De restbetaling dient 6 weken vóór verblijf op onze bankrekening te staan. De door u betaalde borg wordt binnen 2 weken na vertrek door ons overgemaakt op de bij ons bekende bankrekening

Aankomsttijd

Aankomsttijd ligt bij ons rond 16.00 uur. Mocht dat voor u niet haalbaar zijn dat is het in overleg mogelijk hiervan af te wijken.

Rusttijden

Tussen 10.30 uur ’s avonds en 8.30 uur ’s ochtends is alles in rust op de Camperhoeve. Dat houdt in dat onze gasten geen (geluids)overlast ondervinden van elkaar. Wij vinden de rust op ons erf uiterst belangrijk.

Privacy

Iedereen die op de Camperhoeve verblijft heeft recht op privacy. Daarmee bedoelen wij dat de bij het betreffende appartement behorende binnen- en buitenruimte slechts op verzoek van de huurder/verhuurder mag worden betreden*. 

Linnengoed

Door ons wordt eenmaal per verblijf bedlinnen verstrekt. Badlinnen, keukenlinnen en extra bedlinnen kan bij ons gehuurd worden. Voor de tarieven verwijzen wij naar de informatiemap in uw appartement.

Speeltoestellen

De speeltoestellen op ons erf zijn alleen bedoeld en geschikt voor gebruik door kinderen. Gebruik van de speeltoestellen vindt plaats op eigen risico.

Visite tijdens uw verblijf op de Camperhoeve

Uw visite dient altijd vooraf aangemeld te worden bij de verhuurders. Hierbij worden de contact- en adresgegevens van de bezoekers geregistreerd én de duur van het bezoek, zodat in geval van calamiteiten de verhuurder ten alle tijde op de hoogte is van het aantal personen dat zich in het door u gehuurde appartement bevindt.

Vertrektijd

Op de dag van vertrek dient u vóór 10 uur uw appartement te verlaten. De sleutel geeft u bij ons af, tenzij anders is overeengekomen. U laat het appartement achter zoals beschreven in de informatiemap. Bij afwijkingen kunnen kosten in rekening gebracht worden.

Eindschoonmaak

In de totale huursom is de eindschoonmaak inbegrepen. Van u wordt verwacht dat u bij vertrek uit het appartement:

Annuleringen

Mocht het voor u onverhoopt niet mogelijk zijn om uw verblijf bij ons aan te vangen dan gelden de volgende annuleringsregels.

Wij adviseren u voor dit risico een annuleringsverzekering af te sluiten.

Schade

Natuurlijk kan het zijn dat er tijdens uw verblijf iets stuk gaat. Mocht dit gebeuren dan meldt u dit direct bij uw verhuurder. Bij schade worden alle kosten m.b.t. reparatie of nieuwe aanschaf bij u in rekening gebracht. Mocht u voor aansprakelijkheid verzekerd zijn dan kunt u het door ons in rekening gebrachte bedrag zelf bij uw verzekeraar declareren. Hier kan in overleg van worden afgeweken.

 

* De verhuurder is ten alle tijde, indien noodzakelijk, gerechtigd het gehuurde appartement te betreden. Als dit gebeurd is zal dat altijd worden kenbaar gemaakt aan de huurder.