Groepsruimte de Boet

Cursussen, vergaderen en workshops

De Boet

De Boet is een multifunctionele ruimte en gelegen op de begane grond van ons educatie-recreatie centrum. Het is ook geschikt voor minder valide personen die gebruik maken van rolstoel of rollator.  Het goed geïsoleerde gebouw zorgt in alle tijden van het jaar voor een prettig klimaat binnen de ruimte welke ook nog is voorzien van vloerverwarming. Er is een keuken in de ruimte met vaatwasser en oven. Deze ruimte is geschikt voor groepen. De groepsgrootte is afhankelijk van de activiteiten die u wilt ondernemen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

De boet is beschikbaar voor het houden van vergaderingen, lezingen, cursussen en workshops. De ruimte wordt verhuurd inclusief gebruik van koffie en thee. Ook kunnen wij voor u een heerlijke lunch of eenvoudig maaltijd verzorgen.

Wilt u uw zakelijke gebeurtenis combineren met een educatieve, creatieve of recreatieve activiteit? Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 Workshops

Wij organiseren ook diverse workshops. U kunt hierbij denken aan betonsnijden (zelf een beeld maken uit beton), mozaïeken en boerderijeducatie waarin we u meenemen naar het verleden en het heden van de agrarische sector en dan met name die van ons bedrijf en haar ontwikkeling door de tijd.

Bent u met een groep en wilt u een workshop doen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 

 Mede mogelijk gemaakt door:

provincie-noord-holland.png